Laster Hendelser

← Tilbake til Hendelser

Voiebyen skole – avdeling Torkelsmyra

+ Google Map
Voie Ringvei 112
Kristiansand, 4624 Norge

april 2014

Frekvens

Trening hver tirsdag Kom i form med menighetens treningstilbud Frekvens. Hver tirsdag klokken 20.00 er det trening med menighetens treningstilbud Frekvens. Møteplass er ved hovedinngangen til Torkelsmyra skole og treningen foregår i samme gymsal som menighetens formiddagsmøter. Treningsøkten består av innebandy og fotball pluss en oppvarming bestående av enten volleyball, badminton, basketball eller noe annet. Treningen varer i 1,5 time. Du kan bli med uansett form og alder og velger selv hvor mye innsats du vil yte. Tilbudet er i…

mai 2014

august 2014

oktober 2014

Gudstjeneste

Alle sammen møte  

november 2014

Gudstjeneste

Alle sammen møte  

desember 2014

januar 2016

Språkkafé

Bli med som frivillig på VÅGSBYGD VELKOMSTSENTER. Menigheter i Vågsbygd ønsker flyktninger og asylsøkere varmt velkommen til bydelen! Hver mandag inviterer vi til språkkafé kl. 17.00 – 19.00 i Vågsbygd Kirke. Målet med språkkafeen er å inkludere flest mulig i lokalmiljøet. I tillegg til språkopplæring er vi her for vennskap, samtaler og veiledning i dagliglivet. Velkommen!

februar 2016

Åpne hjem

Åpne hjem er en aktivitet der vi inviterer hverandre hjem med den hensikt å styrke relasjonene på kryss av menigheten. Vi vil organisere de ulike gruppene ut ifra responsen der du vil komme sammen med noen du allerede kjenner, og andre som vil være nye bekjente. Hvert hjem velger selv om de vil invitere til frokost, lunsj, middag eller kaffebesøk. Gi en respons PÅ EN AV FØLGENDE ALTERNATIVER: 1. JA – jeg stiller gjerne mitt/vårt hjem til disposisjon (Husk å…

mars 2016

Språkkafé

Bli med som frivillig på VÅGSBYGD VELKOMSTSENTER. Menigheter i Vågsbygd ønsker flyktninger og asylsøkere varmt velkommen til bydelen! Hver mandag inviterer vi til språkkafé kl. 17.00 – 19.00 i Vågsbygd Kirke. Målet med språkkafeen er å inkludere flest mulig i lokalmiljøet. I tillegg til språkopplæring er vi her for vennskap, samtaler og veiledning i dagliglivet. Velkommen!

Kveldsmøte for Vågsbygd og Flekkerøy Misjonsmenighet

Velkommen til felles kveldsmøte for Vågsbygd og Flekkerøy misjonsmenighet, 2. påskedag, mandag 28 mars! Sted: Voiebyen skole, kl 19:00

mai 2016

19
mai
19. mai 2016 08:00 — 23. mai 2016 17:00
Les mer

Romania

Jens Kåre er i Romania med ledergruppe

Vi inviterer hverandre

Denne søndagen er det ingen møter. Vi oppmuntrer alle til å invitere hjem til hverandre. Gjerne noen du ikke kjenner så godt!

august 2016

19
august
19. august 2016 16:00 — 20. august 2016 17:00
Les mer

Bli kjent tur, Konfirmantene

Årets konfirmanter drar på bli kjent tur, 19-20 august.

Tweens

Tweens – oppstart hos Storaker

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste på Torkelsmyra skole. Kl 11:00 Tale ved Jens Kåre Lindal Presentasjon av konfirmantene Dåp

26
august
26. august 2016 17:00 — 28. august 2016 16:00
Les mer

Menighetsweekend på Vegårtun 26.-28. august

Menighetsweekend på Vegårtun denn 26-28 august. Meld deg på via checkin: Trykk her

september 2016

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste på Torkelsmyra skole. Kl 11:00

Gudstjeneste

Velkommen til “Alle sammen” gudstjeneste på Torkelsmyra skole. Kl 11:00

oktober 2016

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste på Torkelsmyra skole. Kl 11:00

november 2016

Gudstjeneste

Denne søndagen får vi besøk av Fredrik Tybakken fra Åne dører og det blir fokus på de forfulgte kristne. Temaet  er «Hva kan vi lære av, og hvordan kan vi støtte forfulgte kristne» Vi deler nattverd sammen, og selvfølgelig blir det søndagsskole. Velkommen til alle, både store og små

Gudstjeneste

Velkommen til Allesammen-gudstjeneste på Torkelsmyra skole. Kl 11:00 BFF synger for oss og Hanna Severinsen fra Søgne misjonskirke holder andakt.

januar 2017

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste. Denne søndagen skal Birgitte Avtjern innsettes som vår nye barnepastor, og vi gleder oss til å bli kjent med henne. Jens Kåre Lindal taler, og dagens kollekt går til barnearbeidet i menigheten.

februar 2017

Gudstjeneste

Fredrik Tybakken taler. Det blir søndagsskole, og vi avslutter dagen med kirkekaffe. Dagens gave går til barneleir i India. Velkommen til store og små!

Gudstjeneste

Velkommen til omvendt gudstjeneste. Alle skal først samles i gymsalen til lovsang og nattverd. Så overtar barna gymsalen, mens de voksne samles i musikkrommet hvor Jens Kåre Lindal taler til oss. Felles kirkekaffe til avslutning.

mars 2017

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste. Denne søndagen er det Else Mari Skeie som taler. Det blir søndagsskole, og vi samles til kirkekaffe etter gudstjenesten.

«Fordypning i tro og liv» -Oppdraget

Oppdraget – Hvordan kan vi leve ut oppdraget om å dele de gode nyhetene i hverdagen? Arne Skagen – Kristent fellesskap

april 2017

mai 2017

Gudstjeneste

Denne dagen er Vågsbygd misjonskirke 8 år, og det skal feires:-) Det blir søndagsskole for barna, og Jens Kåre Lindal taler for de voksne. Velkommen!

juni 2017

Gudstjeneste

Velkommen til en søndag med fokus på Romania sør. På gudstjenesten får vi besøk fra Romania, og får høre vitnesbyrd derfra. Barnekoret BFF skal delta, og det blir søndagsskole. Etter gudstjenesten blir det misjonsløp, og vi avslutter dagen med salg av grillmat – alt overskudd går til misjonsprosjeketene i Romania sør.

august 2017

Gudstjeneste

Innsettelse av ungdomsarbeidere

september 2017

oktober 2017

Gudstjeneste

Velkommen til omvendt gudstjeneste. Etter felles samling med lovsang og nattverd i gymsalen, flytter de voksne inn i musikkrommet og barna får gymsalen for seg selv. Jens Kåre taler. Det blir forbønn for team til Uganda, og mulighet til å gi en gave til det arbeidet de skal delta i. Vi avslutter dagen med kirkekaffe.

Gudstjeneste

Velkommen til “Alle sammen”gudstjeneste. Vi får besøk av Wiggo Clausen. Vi gleder oss til en fin stund sammen i storfamilien , og ser fram til at akkurat du vil komme:-)

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste. Jens Kåre Lindal taler over temaet “Guds godhet”. Det blir barnedåp og BFF deltar med sang. NB! Grønn gruppe (1.-4. klasse) på søndagsskolen får besøk av en ekte verdensmester i håndbak! Han vil fortelle om hva bønn betyr for ham, og kanskje vi får se en ekte VM-medalje og et styrke-stunt! 🙂 Det er flott hvis barna har med kollektpenger til søndagsskolens misjonsprosjekt i Romania.

november 2017

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste. Vi får besøk av Fredrik Tybakken fra Åpne dører, og han taler over temaet “Til stede for de forfulgte”. Det blir bibelutdeling til 5. klassingene og lovsangen ledes av et lovsangsteam fra Froland. Det blir selvfølgelig søndagsskole og grønn gruppe (1.-4.bkl) skal denne søndagen ha utegruppe. De må kle seg etter været, og det blir bålkos, bibelfortelling og lek 🙂    

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste. Jens Kåre Lindal taler over temaet “Til stede for å formidle Guds kraft og kjærlighet”. Det blir lovsang og nattverd. På søndagsskolen grønn gruppe blir det siste mulighet før jul til å gi til søndagsskoleprosjektet, så husk penger:-) Det vil også bli mulighet til å kjøpe vafler til inntekt for dette prosjektet under kirkekaffen (her trengs også kontanter!!)

desember 2017

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste! Jens Kåre Lindal taler, det blir dåp og søndagsskole. Barnekoret BFF blir med oss denne søndagen så det er mye å glede seg til:-)

januar 2018

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste! Jens Kåre Lindal taler over temaet “La ditt rike komme”. Det blir lovsang og nattverd og søndagsskole for barna.

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste

februar 2018

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste Jens Kåre Lindal taler over temaet “La ditt rike komme”. Vi deler nattverd sammen og det blir forbønn for konfirmantene som snart skal reise til Romania. Det blir søndagsskole, og vi avslutter fellesskapet med kirkekaffe.

Gudstjeneste

Velkommen til omvendt gudstjeneste. Barna inntar gymsalen, mens de voksne samles i musikkrommet etter en felles åpning i gymsalen. Kristina Tollisen deler Guds ord, og det blir lovsang. Vi avslutter dagen med felles kirkekaffe.

mars 2018

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste Denne søndagen blir det anledning til å spise middag sammen. Vi selger lapskaus til 50,- for alle over 12 år og 25,- for de under. Maks 200,- pr. familie.

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste Denne dagen er det Eyvind Olafsrud som taler, og vi kan gi vår gave til hans arbeid på Papua Ny-Guinea. Barnekoret BFF blir med og synger for oss og det skal være barne-velsignelse., På søndagsskolen skal grønn gruppe (1.-4. klasse) ha utegruppe, så ta med uteklær. Vi avslutter som vanlig med kirkekaffe og is:-)

Gudstjeneste

Velkommen til Allesammen-gudstjeneste på palmesøndag. Det blir lovsang, påskevandring og nattverd. Dagens kollekt går til misjonskirken ung. Etter gudstjenesten blir det “kirkemiddag” – deilig karibisk gryte med ris, salat og brød til Prisen er 30,- for barn under 12 år, 60,- for unge og voksne f.o.m 12 år – maks 250,- pr familie. NB! Husk at nå skal vi stille klokka til sommertid, så pass på å komme deg opp i tide til gudstjenesten 🙂

april 2018

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste Vi får besøk av May Linda og Stina fra Froland som skal lede lovsangen for oss. Jens Kåre Lindal taler, det blir søndagsskole for gul og grønn gruppe. En av våre utsendinger i Asia vil dele et vitnesbyrd, og vi kan gi vår gave til deres arbeid. Vi avslutter med felles kirkekaffe:-)

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste Else Mari Skeie taler over temaet “Bevar ditt hjerte”. Det blir lovsang, nattverd og mulighet for å gi en gave til nyplantingen Torridal misjonskirke. Søndagsskole for barna. Etter gudstjenesten blir det felles kirkekaffe, og da vil tweens-gjengen selge vafler 😋 Håper vi ses!

mai 2018

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste. Vi får besøk av lovsangsteam fra Froland som leder lovsangen. Jens Kåre Lindal taler. Det blir anledning til å gi en gave til Brave Heart. Søndagsskole og kirkekaffe.

Kveldsmøte 2. pinsedag

Velkommen til felles kveldsgudstjeneste med Flekkerøy misjonskirke. Vi samles kl 1930 på Torkelsmyra skole. Geir Vilhelmsen fra Froland misjonskirke taler, og vårt eget lovsangsteam med forsterkninger fra Flekkerøy leder lovsangen.

Gudstjeneste

Velkommen til allesammen-gudstjeneste og misjonsløp. Vi samles i hallen på Torkelsmyra kl 1100 til felles gudstjeneste for hele familien. Signe Godtfredsen skal tale og BFF blir med og synger for oss. Etter gudstjenesten er det duket for årets store misjonsløp til inntekt for Romania Sør. Skaff deg sponsorer og bli med på løpet!  Misjonsløp – sponsorskjema Etter løpet kan du kjøpe grillmat og overskuddet går også til prosjektet i Romania.   Velkommen til en flott dag sammen med storfamilien i…

juni 2018

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste. Jens Kåre Lindal taler, det blir nattverd og søndagsskole. Vi får høre siste nytt fra Romania. Vi takker av og sender ut vår ungdomsarbeider Audrey Mutima og familien Tybakken. Ungdommene er spesielt invitert, og noen av dem deltar aktivt på denne siste formiddags-gudstjenesten før sommerferien.   Håper vi sees:-)

august 2018

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste! Vi kan glede oss over at vår nye ungdomsarbeider Hanna Marie (Borlaug) Huseby nå har begynt hos oss og skal bli innsatt. Markus Kleppe som også er ungdomsarbeider i menigheten vår skal dele guds ord med oss. Vi skal få hilse på årets konfirmanter og få muligheten til å gi en gave til konfirmantarbeidet og ungdomsarbeidet Hjerteslag. Ellers blir det lovsang, søndagsskole og nattverd. Vi avslutter som vanlig med felles kirkekaffe. VELKOMMEN! NB! Grønn gruppe på søndagsskolen…

september 2018

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste! Denne søndagen er det Jens Kåre Lindal som taler. Det skal være 1. klasse-fest og resten av grønn gruppe (2.-4. klasse) har utegruppe og må ha klær etter vær:-) Vanlig søndagsskole for gul gruppe. Vi skal sende ut et team til Uganda, og familien Godtfredsen til Hawaii. Dagen avsluttes med kirkekaffe.

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste! Denne søndagen skal vi ha omvendt gudstjeneste, dvs at vi først samles til en felles start i gymsalen. Deretter flytter de voksne inn i musikkrommet hvor Arnstein Moy skal tale. Barna fortsetter i gymsalen. Vi avslutter med felles kirkekaffe ute i foajeen.

oktober 2018

Alle sammen gudstjeneste

Velkommen til alle sammen gudstjeneste! Dette blir en gudstjeneste for alle generasjoner med lovsang, mulighet for forbønn og Lilla Tramm skal tale. Du kan få være med å gi en gave til barnearbeidet i menigheten. Som alltid er det kirkekaffe til slutt i gudstjenesten.

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste! Vi får besøk av Goretti fra Uganda som sammen med Else Mari Skeie skal tale. Vi får også besøk fra Hellemyr misjonskirke og et lovsangsteam fra Froland. Det blir søndagsskole og felles kirkekaffe.

november 2018

Gudstjeneste

  Velkommen til gudstjeneste søndag 11. november kl 1100. Hanna Marie Huseby som er ungdomsarbeider hos oss skal tale over temaet Frihet. Det blir mulighet til å gi en gave til “Bekjempelse av moderne slaveri”.   Det blir søndagsskole for gul og grønn gruppe. Barna får mulighet til å gi penger til årets innsamling til søndagsskolen i Romania, husk kontanter:-)

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste! Vi får besøk av Geir Vilhelmsen fra Froland misjonskirke som skal tale, og Daniel Dahl med team leder lovsangen. Det blir bibelutdeling til 5. klassingene og vi skal ha barnevelsignelse. Grønn gruppe på søndagsskolen (1.-4. klasse) skal være ute, så de må ha på klær etter vær! Gul gruppe (under skolealder) blir inne. Under kirkekaffen vil det være mulig å melde barna inn i de forskjellige aktivitetene vi har i menigheten Søndagsskole, tweens, BFF og for ungdommene…

desember 2018

Gudstjeneste

BFF – barnekoret blir med og synger for oss, det blir tale ved Jens Kåre Lindal og Team Tom Helge leder lovsangen. Barna er velkommen til søndagsskolen! Etter gudstjenesten blir det salg av “kirke-grøt”   Vi gleder oss til denne advents-gudstjenesten!

Julegudstjeneste

Velkommen til julegudstjeneste

januar 2019

Gudstjeneste

Velkommen til årets første gudstjenesten i 2019 Tema for denne våren er “Frimodig tro”, og det er Jens Kåre Lindal som taler denne dagen. Det blir barnedåp og søndagsskole. Ta gjerne med rester av julebaksten så lager vi restefest på kirkekaffen.

Fredagstweens

Tweens er for de som går i 5. – 7. klasse. De har samlinger under gudstjenestene på søndager, og har egne samlinger en fredag i måneden. Velkommen!

Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste søndag 20. januar kl 1100 på Torkelsmyra skole. Vår pastor Jens Kåre Lindal taler over temaet “Frimodig tro”. Det blir lovsang, vi deler nattverd sammen og det er selvfølgelig søndagsskole. Til kirkekaffen kan du få kjøpt deilige vafler og muffins til inntekt for vårt misjonsprosjekt i Uganda. Det er tweensgjengen som står for salget, så gled deg til nystekte godbiter 😋

februar 2019

Gudstjeneste

Velkommen til Gudstjeneste! Vi fortsetter vår taleserie om temaet “Frimodig tro” og det er Jens Kåre Lindal som taler. Det blir søndagsskole. Vi avslutter som vanlig med kirkekaffe.

Fredagstweens

Tweens er for de som går i 5. – 7. klasse. De har samlinger under gudstjenestene på søndager, og har egne samlinger en fredag i måneden. Velkommen!

Gudstjeneste

Velkommen til Gudstjeneste! Vi fortsetter med temaet “Frimodig tro” og denne dagen er det Arnstein Moy som skal tale. Det blir nattverd og lovsang. Denne søndagen oppfordrer vi alle som er trener eller deltager i en eller annen idrett om å stille i klubbdrakt hvis dere har. Vi vil være med å velsigne bygda vår gjennom å gi en kollekt til Våg-fotball/håndball, og pengene skal brukes til drakt/turnering for dem som ikke har råd til dette.

+ Export Events