Laster Hendelser

Tideligere hendelser

Finn Hendelser

Navigasjon for hendelsesvisning

Hendelser listenavigering

mars 2019

Gudstjeneste

Velkommen til Gudstjeneste! Vi får besøk av Stig Morten Seierstad fra Maritastiftelsen. Han vil tale over vårens tema “Frimodig tro”. Team Morten leder lovsangen, og det skal være barnevelsignelse. Det blir søndagsskole og felles kirkekaffe.

april 2019

Bønnemøte

Vi møtes til bønn i forskjellige hjem. Vi ber for menigheten, bydelen og for misjon. Kom gjerne om du ønsker forbønn.

04
april
19:30 — 22:00
Les mer

Cellegruppe jenter

2. hver uke i partallsuker er det cellegrupper for jenter (eller damer..) Ønsker du å bli med i en gruppe så ta endelig kontakt med pastor Jens Kåre Lindal, eller send en mail til post@vagsbygdmisjonskirke.no

Fredagstweens

Tweens er for de som går i 5. – 7. klasse. De har samlinger under gudstjenestene på søndager, og har egne samlinger en fredag i måneden. Velkommen!

Kveldsmøte

Velkommen til kveldsmøte! Dette blir en kveld med bønn, lovsang og vitnesbyrd. Som alltid er det mulighet til å søke forbønn. Vi håper du kommer!

09
april
18:00 — 19:15
Les mer

BFF

Barnekoret BFF er for de som går siste året i barnehagen til 5. klasse. Vi øver annenhver tirsdag fra kl 18.00-19.15 i musikkrommet på Møvig skole. Velkommen til alle gamle og nye medlemmer! Hilsen lederne

Konfirmant 2020?

Velkommen til et uforpliktende informasjonsmøte for konfirmanter og foreldre. Her får du høre litt om hva det vil si å være konfirmant i Vågsbygd og Flekkerøy misjonskirke, hva som står på programmet og hvem som blir med som ledere.

11
april
19:30 — 22:00
Les mer

Cellegruppe gutter

2. hver uke i oddetallsuker er det cellegrupper for gutter (eller menn…) Ønsker du å bli med i en gruppe så ta endelig kontakt med pastor Jens Kåre Lindal, eller send en mail til post@vagsbygdmisjonskirke.no

Alle sammen Gudstjeneste

Velkommen til Alle sammen Gudstjeneste! Birgitte Avtjern formidler påskebudskapet med hjelp av flere “statister”, Lovsangen ledes av Cindy og Drew Hill. Vi deler nattverden sammen. Gudstjenesten avsluttes som vanlig med kirkesaft og is!!

Bønnemøte

Vi møtes til bønn i forskjellige hjem. Vi ber for menigheten, bydelen og for misjon. Kom gjerne om du ønsker forbønn.

+ Export Events