Vi feirer gudstjeneste annenhver søndag kl 11 på Torkelsmyra skole. Vi har også søndagsskole samtidig.

Alle er velkommen!

Gudstjenesten er lagt opp for å favne alle aldersgrupper. Vi ønsker at det skal være lav terskel for å komme på gudstjeneste – og vi tror den uformelle stilen gjør at folk senker skuldrene og føler seg hjemme. Og hva er så avslappet? Jo, en kopp kaffe eller te underveis i gudstjenesten, mange generasjoner samlet, rom for vitnesbyrd og forbønn.

Gudstjenesten starter sammen – barn og voksen – med mye sang, gøyale innslag med fokus på dagens tema, og vi feirer nattverd sammen en gang i måneden. Vår maskot Leo Løve kommer nesten alltid på besøk, og han har alltid noe spennende å fortelle – eller noe han grubler veldig på.
Deretter går barna til søndagsskole, mens gudstjenesten fortsetter med lovsang, forkynnelse, vitnesbyrd og forbønn. Vi ønsker at gudstjeneste skal utfordre og inspirere oss til å følge Jesus i hverdagen.

Kirkekaffe

Etter gudstjenesten benker vi oss rundt bordene for litt å bite i og en kopp kaffe eller te. Kirkekaffen er fast på hver gudstjeneste, og her får du mulighet til både en matbit og bli kjent med andre i menigheten.

Kommende gudstjenester:

Ingen arrangement funnet!