Vi feirer gudstjeneste annenhver søndag kl 11 på Torkelsmyra skole. Vi har også søndagsskole samtidig.

Alle er velkommen!

Gudstjenesten er lagt opp for å favne alle aldersgrupper. Vi ønsker at det skal være lav terskel for å komme på gudstjeneste – og vi tror den uformelle stilen gjør at folk senker skuldrene og føler seg hjemme. Og hva er så avslappet? Jo, en kopp kaffe eller te underveis i gudstjenesten, mange generasjoner samlet, rom for vitnesbyrd og forbønn.

Gudstjenesten starter sammen – barn og voksen – med mye sang, gøyale innslag med fokus på dagens tema, og vi feirer nattverd sammen en gang i måneden. Vår maskot Leo Løve kommer nesten alltid på besøk, og han har alltid noe spennende å fortelle – eller noe han grubler veldig på.
Deretter går barna til søndagsskole, mens gudstjenesten fortsetter med lovsang, forkynnelse, vitnesbyrd og forbønn. Vi ønsker at gudstjeneste skal utfordre og inspirere oss til å følge Jesus i hverdagen.

Kirkekaffe

Etter gudstjenesten benker vi oss rundt bordene for en kakebit, litt lunsj eller en kopp kaffe. Kirkekaffen er fast på hver gudstjeneste, og her får du mulighet til både en matbit og bli kjent med andre i menigheten.